Webshop


Voor een gezonde, bruine tint op uw huid zonder de zonnebank! De spray is eenvoudig in gebruik en voor alle huidtypes geschikt.

De webshop van Salon Ivon biedt een variatie van producten aan van o.a. Cenzaa en Marc Inbane. Op deze manier kunt u eenvoudig uw producten bestellen en zijn deze zo snel mogelijk bij u in huis.

Indien u niet weet welk product voor u geschikt is, kunt u met ons contact opnemen. Mogelijk dat wij telefonisch u kunnen adviseren. Mocht dit niet kunnen, is het uiteraard ook mogelijk een afspraak te maken in de schoonheidssalon voor persoonlijk advies van uw producten. Uiteraard hebben wij alles op voorraad en kunt u het direct meenemen.

Wij werken samen met PostNL wat betreft de bezorging. Op deze manier bent u zeker van een goede en veilige verzending en bent u niet thuis, dan wordt de bestelling aangeboden bij uw buren. Uiteraard krijgt u ook een Track & Trace code zodat u de webshop bestelling kan volgen. Daarbij bezorgen wij altijd gratis. Wilt u meer weten over de verzending? Kijk dan op onze bezorging pagina.

Bent u onverhoopt niet tevreden over de bestelling dan horen wij het graag. Uiteraard heeft u recht op onze retour regeling binnen 14 dagen. Lees hier alles over op onze retour pagina.

Mocht u nog vragen hebben, horen wij het graag.

Ivonne Mes
Salon Ivon