Retourneren


U heeft een wettelijke periode van 14 dagen om, zonder opgaaf van de reden,  het product retour te sturen. Dit termijn gaat in op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. U maakt gebruik van de retoursprocedure door het geven van een retouropdracht via mail of telefoon.

Retouradres

Salon Ivon
Prinses Julianaweg 1
Nieuwendijk Nb

U kunt het artikel alleen retour sturen als:

– Het artikel compleet is;
– In de – voor zover redelijkerwijs mogelijk – originele staat en fabrieksverpakking;
– Het product dient alleen geopend te zijn geweest om het product voldoende te kunnen beoordelen.

Indien u de bestelling aan ons retour stuurt, zullen wij het bedrag zo snel mogelijk naar u overmaken, maar dit zal altijd binnen de maximale termijn van 14 dagen zijn. Als u de hele bestelling terugstuurt, betalen wij ook de verzendkosten terug. De terugbetaling zal plaatsvinden met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u heeft betaald.

Retour brengen 

Tot slot kunt u het product zelf retour brengen in de schoonheidssalon van Salon Ivon. Dit kan alleen op afspraak, waarbij de retouraanvraag binnen de 14 dagen gedaan moet zijn. Neem contact met ons op om een eventuele bestelling zelf te retourneren.