Over ons


 
Ivonne Mes

Ivonne Mes

Salon Ivon
 

Schoonheidssalon Salon Ivon is gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel.  Hier bied ik een ruime keuze aan behandelingen op professioneel niveau in een ontspannen omgeving.
Bij Salon Ivon staan persoonlijke aandacht , ontspanning  en een positief resultaat hoog in het vaandel.  Tijdens de behandelingen zorg ik ervoor dat u comfortabel ligt en dat de temperatuur behaaglijk is.
Mijn doel is dat u na een gezichtsbehandeling  het gevoel heeft, net een lange massage achter de rug heeft; heerlijk ontspannen met een schone en zachte huid.

Ook probeer ik mijn gezichtsbehandeling iedere keer weer een beetje anders uit te voeren. Zo wordt u iedere keer weer verrast tijdens een van de heerlijke behandelingen.

Na het positief afronden van mijn opleiding schoonheidsspecialiste in Rotterdam, heb ik mijn diploma pedicure behaald, en ben ik sinds 2007 aan het werk in de schoonheidssbranche. Sinds begin 2015 heb ik mijn behandelingen uitgebreid met de Brazilian Wax. Hoewel ik eerst behoorlijk scepties was over deze behandeling was is vast besloten na een pijnlijke eerste wax ervaring daar verandering te brengen. Na het succes volgen van een cursus brazilian wax ben ik aan de slag gegaan. En dat is niet onopgemerkt gebleven. Tegenwoordig wax ik dagelijks met alleen maar positieve reacties.

Op 1 juni 2014 heb ik de sprong gewaagd en heb ik mij ingeschreven bij de KVK. Vanaf dat moment is Salon Ivon een enorm succes. Hoewel ik de eerste jaren naast de salon ook voor een werkgever werkte, heb ik per 1 oktober 2017 mijn andere baan opgezegd om mij zo volledig te kunnen storten op Salon Ivon en u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Ik hoop u snel te mogen verwelkomen bij Salon Ivon om u volledig te laten ontspannen. Vele gingen u voor; hieronder vindt u hun ervaringen.

 
Ivonne Mes
  
 
 • 5 star review  Fijn kon ik het helaas niet noemen, brazilian wax en bovenbenen weer glad. Maar wat een vakkundigheid! Helder en duidelijk, goede voorlichting en tips. Ontspannen sfeer en veel gelachen. Zeker tot een volgende keer!

  thumb Tara Voorbach
  8/04/2017

  5 star review  Wat heb ik genoten gister. Een fijne behandeling vol heerlijke massages . En ook nog eens een duidelijk en eerlijk advies over de producten ! Tot snel!!

  thumb Mirjam Schopman
  3/21/2017
 • 5 star review  Ivon neemt de tijd voor je, legt alles heel goed en duidelijk uit en een heeerlijke behandeling! De producten zijn heerlijk, de hele behandeling is van begin tot eind fantastisch!

  thumb Camilla Ketel
  2/24/2017

  5 star review  Eerste keer bij een schoonheidsspecialiste en heel erg bevallen. Vakkundige dame die alles heel duidelijk uitlegt en heel veel productkennis heeft, duidelijk liefde voor het vak. Heerlijk kunnen ontspannen, maar ook een gezellige babbel. Kom snel weer terug Ivon.

  thumb Sabine Kreuger
  2/16/2017