Brazilian Wax


  • Wat is brazilian wax? ( € 33 )

Bij Brazilian Wax worden de haartjes van de schaamstreek verwijderd met speciale wax. Dit zorgt voor een super glad en zacht resultaat voor weken.

  • Waarom bij Salon Ivon?

De schoonheidsspecialiste van Salon Ivon heeft meerdere jaren ervaring in het uitvoeren van brazilian wax. Daarnaast bent u ervan verzekert dat u altijd dezelfde specialiste heeft en uw privacy gewaarborgd is. Vele zijn u reeds voorgegaan!

  • Hoe gaat het in zijn werk?

Het waxen van de intieme zone klinkt enger dan het is. Tijdens de behandeling zal uw privacy gewaarborgd worden. U mag na het ontdoen van de onderkleding plaatsnemen in de stoel waarna deze wordt ingesteld in de juiste houding. Om te starten wordt de huid gedesinfecteerd en wordt er speciale poeder aangebracht wat ervoor zorgt dat de wax minder aan de huid hecht wat irritatie voorkomt. Hierna worden er meerdere plekken bedekt met wax. Zodra het laatste gedeelte is aangebracht, is het eerste gedeelte klaar om te verwijderen. Voor het eerste gedeelte verwijderd wordt, krijgt u tips om u te kunnen ontspannen tijdens het verwijderen van de wax, Deze stappen worden herhaalt totdat de allerlaatste haartjes weg zijn. Als laatste wordt uw huid behandeld met een verkoelende en kalmerende crème.

  • Voor de wax-behandeling

Hieronder vindt u tips voorafgaand aan de behandeling voor een optimaal resultaat. – Scheer uw haren niet gedurende 2 a 3 weken voor de afspraak. De haartjes hebben een bepaalde lengte nodig om te kunnen waxen. – Scrub de huid regelmatig tot uiterlijk 48 uur voor de afspraak! – Wij vragen u vriendelijk voorafgaand aan de behandeling de hygiëne standaarden aan te nemen. – Smeer uw huid niet in met olie, crème of butter. Dit zou ervoor kunnen zorgen dat de wax niet goed hecht. – Heeft u een lage pijngrens of vindt u het erg spannend? Neem gerust een paracetamol in voor de behandeling, maar neem geen aspirine. – Zorg dat uw huid niet (zon)verbrand is.

  • Na de behandeling.

Ook na de behandeling is het belangrijk om de tips na te leven voor optimaal resultaat. – Draag na de behandeling bij voorkeur een katoenen slip. – Scub de 48 uur na de behandeling niet. Na deze periode is dit dagelijks aan te raden. – Scheer uw haar niet tussen de behandelingen door. – Vermijd het bezoek aan een sauna, de zonnebank of het zwembad binnen 24 uur na het waxen. Wilt u direct een afspraak maken voor brazilian wax in Nieuwerkerk aan den IJssel? Neem dan contact op via het contactformulier of via info@salonivon.nl.

 

“Fijn kon ik het helaas niet noemen, brazilian wax en bovenbenen weer glad. Maar wat een vakkundigheid!
Helder en duidelijk, goede voorlichting en tips. Ontspannen sfeer en veel gelachen. Zeker tot een volgende keer!”