Zwanger


Allereerst willen wij u feliciteren met uw zwangerschap! Tijdens deze periode gebeurt er veel in uw lichaam en met uw huid. Ook tijdens deze periode kan de schoonheidsspecialiste van Salon Ivon u helpen met een ontspannen tijd tijdens de zwangerschap en de bevalling.  

Omdat de veranderingen van een zwangerschap niet alleen plaats vinden in uw huid, bied Salon Ivon een gezichtsbehandeling aan speciaal voor de zwangere vrouw. Tijdens deze behandeling kijken wij samen met u naar de veranderingen van uw huid en hoe we deze kunnen voorkomen en/of tegen gaan. Geen vrouw is hetzelfde en geen zwangerschap is vergelijkbaar. Daarom bestaat er geen standaard afspraak maar wordt er per behandeling gekeken welke producten het beste voor u zijn.

Naar mate de buik verder groeit, wordt het steeds lastiger om de haren rondom de schaamstreek te scheren. Om te zorgen dat de haren langer wegblijven en de huid minder irriteert, biedt Salon Ivon de optie aan van brazilian wax. De schoonheidsspecialiste van Salon Ivon heeft reeds ervaring met het doen van Brazilian Wax bij zwangere vrouwen zodat u onbezorgd uw bevalling tegemoet kan gaan.

De laatste loodjes zijn het zwaarst – U kunt steeds lastiger uw sokken en schoenen aandoen. Om er toch verzorgd uit te zien tijdens de bevalling biedt Salon Ivon het harsen van de benen aan. Hierdoor hoeft u zich tijdens uw bevalling geen zorgen te maken over ontsierende haartjes op uw benen.

Maakt u zich ook zorgen dat er tijdens uw bevalling veel mensen om u heen staan? Om van ‘top tot teen’ verzorgd te zijn tijdens de geboorte van uw kindje, lakt Salon Ivon uw teennagels in een kleur naar keuze. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een pedicure behandelingen of voetverzorging bij Salon Ivon. Het lakken van de teennagels wordt als losse behandeling exclusief aangeboden voor zwangere vrouwen voor €10.  

Een heerlijke rug, nek en schoudermassage is normaal gesproken al heerlijk. Laat staan als je steeds minder makkelijk kan bewegen door uw steeds groter wordende buik. Uiteraard wordt er rekening gehouden met het feit dat op uw buik liggen niet heel aangenaam is.

 Wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact op via het contactformulier of via info@salonivon.nl.